Close
Grup de socis del Foment Sardanista Andreuenc que ha participat a l'Esclat Andreuenc de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar el 2 de desembre de 2023

2

Desembre

2023

El dissabte 2 de desembre ha tingut lloc l’Esclat Andreuenc, tret de sortida de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.
Com cada any, el Foment Sardanista Andreuenc ha participat amb una sardana de lluïment i diverses sardanes obertes a tot el públic.
A la nit, sopar de germanor a Can Galta Cremat on ens hem divertit molt. Ha estat una gran vetllada!!!
Visca la Festa Major!!!

Socis del Foment Sardanista Andreuenc ballant a la Festa Major de la Sagrera de l'any 2023

25

Novembre

2023

El dissabte 25 de novembre va tenir lloc la ballada de sardanes de la Festa Major de la Sagrera. Vam passar un molt bon matí amb les sardanes de la Cobla Orquestra Montgrins.

Imatges de la participació del Foment Sardanista Andreuenc en l'espectacle Ballada Bruixa del 24 de novembre de 2023

24

Novembre

2023

Aquest divendres 24 de novembre, des del Foment Sardanista Andreuenc hem participat en l’espectacle Ballada Bruixa que ha reunit diversos àmbits de la cultura popular en solidaritat amb les dones que han patit i pateixen violència de gènere i en rebuig a la violència masclista.

Socis del Foment Sardanista Andreuenc que han participat a la ballada de sardanes del 19 de novembre de 2023 al parc de Bellvitge

19

Novembre

2023

El passat diumenge 19 de novembre vam participar a la ballada de sardanes i trobada de colles veteranes que va tenir lloc al Parc de Bellvitge.
La Cobla Marinada va ser l’encarregada de la música en aquesta jornada que va transcórrer en un ambient alegre i festiu.

Imatge panoràmica de la ballada de sardanes del 122 aniversari del parc d'atraccions del Tibidabo

18

Novembre

2023

Aquest dissabte el Parc d’atraccions del Tibidabo s’ha omplert de sardanes amb la cobla Maricel.
Una jornada plena de tradició, música i somriures per celebrar l’aniversari d’aquest emblemàtic parc.
Ha estat un gran dia!!! Hem pogut ballar sardanes amb les millors vistes de Barcelona i gaudir de les atraccions del parc.

Grup de socis del Foment Sardanista Andreuenc que han participat a la ballada de sardanes amb motiu de la Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa 2023

4

Novembre

2023

Amb motiu de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa aquest dissabte 4 de novembre hem gaudit d’una ballada de sardanes amb la Cobla La Nova Vallès organitzada per la Federació d’Entitats Clot-Camp de l’Arpa.

Socis del Foment Sardanista Andreuenc ballant a Montserrat amb motiu de la trobada sardanista del 29 d'octubre de 2023

29

Octubre

2023

Aquest diumenge 29 d’octubre hem estat a la 71a Trobada sardanista a Montserrat a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers. Ha estat una jornada molt especial i emotiva. L’acte ha començat amb una missa a la basílica, després amb la ballada i, seguidament, la inauguració dels claus votius al mur de Pep Ventura del camí dels Degotalls.

Socis del Foment Sardanista Andreuenc ballant a la trobada de colles veteranes del 21 d'octubre de 2023 a la plaça de la Palmera del barri de Sant Martí

21

Octubre

2023

La Plaça de la Palmera del barri de Sant Martí va acollir el dissabte 21 d’octubre la XVIIª Trobada de colles sardanistes veteranes.
Vam passar un bonic matí en aquesta trobada dedicada a l’amor entre avis i néts i que va comptar amb un repertori de sardanes sobre aquest tema a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa.

Sardana del fanalet en l'aplec de les Roquetes del 2023

15

Octubre

2023

El diumenge 15 d’octubre va tenir lloc la 54ª edició de l’Aplec de la sardana de les Roquetes organitzat per l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé.
Socis del Foment Sardanista Andreuenc van assistir i van poder gaudir de 4 fantàstiques cobles i d’un munt d’activitats: Ball de gegants, concurs de colles improvisades, dinar de germanor, cafè-concert, el dolç de la tarda i la sardana del fanalet.

Socis del Foment Sardanista Andreuenc que han participat a les ballades de sardanes amb motiu de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample (5 i 7 d'octubre de 2023)

5

7

Octubre

2023

En el marc de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample, la colla Andreuenca ha participat a les ballades de sardanes i exhibicions de colles veteranes que han tingut lloc els dies 5 d’octubre al mercat del Ninot i el 7 d’octubre a la plaça Rosa Deulofeu (Bayer).

Socis del Foment Sardanista Andreuenc a l'ofrena floral de l'homenatge a Ignasi Iglésias de l'1 d'octubre de 2023

1

Octubre

2023

Ballada del diumenge 1 d’octubre en homenatge a Ignasi Iglésias.
L’homenatge va començar amb l’ofrena floral a la tomba del poeta i va continuar amb la ballada de sardanes a la plaça de Can Fabra.
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i, en especial, a la cobla La Principal de Llobregat (Cobla La Llobregat) que ens ha fet gaudir amb les seves sardanes.
Ens veiem a la propera ballada!!!

Socis del Foment Sardanista Andreuenc a l'aplec del 16 de setembre de 2023

16

Setembre

2023

Aplec i trobada de colles veteranes i improvisades que va tenir lloc el dissabte 16 de setembre.
Una molt bona assistència, la participació de 13 colles veteranes i 1 colla improvisada i l’actuació de les dues cobles: Cobla Ciutat de Girona i Cobla Ciutat de Cornellà, van fer que passéssim una gran tarda.
A més, hi va haver pizza i cava per a tots!!!

Ballada de sardanes amb motiu de la Diada del dia 10 de setembre de 2023

10

Setembre

2023

Ballada del diumenge 10 de setembre a la plaça de Can Fabra.
Molt bon ambient, parlament del portaveu de l’Associació de veïns i veïnes de Sant Andreu de Palomar i una gran actuació de la Cobla Mediterrania en aquesta ballada amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i ens veiem el dissabte vinent a l’Aplec.
Bona Diada a tothom!!!

Grup de socis del Foment Sardanista Andreuenc a la ballada de sardanes d'Alella (setembre 2023)

9

Setembre

2023

Hem participat a la ballada de sardanes i trobada de colles veteranes que ha tingut lloc el 9 de setembre a Alella. Aquesta ballada s’emmarca dins de la festa de la verema d’Alella.

La colla Andreuenca ha representat el Foment Sardanista Andreuenc i al final de la trobada hi ha hagut un refrigeri per a tots els participants.

Socis del Foment Sardanista Andreuenc en el dinar de germanor de l'Aplec del Vendrell

3

Setembre

2023

La bonica població del Vendrell va acollir el passat diumenge 3 de setembre el 2n Aplec Vendrellenc de Tardor.
Un ambient festiu i alegre van fer que visquéssim un dia fantàstic.
Ens ho vam passar d’allò més bé !!!
Membres del Foment Sardanista Andreuenc en el dinar de germanor de l'aplec de Centelles del 2 de juliol de 2023

2

Juliol

2023

El diumenge 2 de juliol vam poder gaudir del 16è Aplec Comarcal d’Osona que aquest any va tenir lloc a Centelles.
Vam passar un gran dia en aquesta bonica localitat: Esmorzar popular, mostra de colles geganteres, castells, dinar de germanor i sardanes amb les cobles La Principal de Llobregat, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell.
Celebració de l'últim dia del curs de sardanes (19 de juny de 2023)

19

Juny

2023

Fi de curs!
Últim dia de curs amb berenar, cava i coca.
Aprofiteu per gaudir de l’estiu i ens retrobem el dia 4 de setembre.
Ballada del dia universal de la sardana a la plaça de la Sagrada Familia 2023

18

Juny

2023

Ahir, a la Plaça de la Sagrada Família i sota l’esguard imponent del temple més emblemàtic de la ciutat de Barcelona, vam celebrar el Dia Universal de la Sardana.
Compartim amb vosaltres les imatges d’aquesta ballada a la que van assistir membres del Foment Sardanista Andreuenc.
Membres del Foment Sardanista Andreuenc que han participat a la ballada del 17 de juny a la plaça de Can Fabra

17

Juny

2023

Ballada del dissabte 17 de juny organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la plaça de Can Fabra.
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i fins la propera ballada!!!

El 18 de juny és el dia universal de la sardana, volem aprofitar aquest dia tan assenyalat per agrair a tots els dansaires, músics i amants de la sardana per mantenir viva aquesta tradició. Gràcies per omplir les places!

Trobada de colles sardanistes veteranes del 10 de juny de 2023 a la plaça de La Palmera del barri de Sant Martí. Foto amb el trofeig.

10

Juny

2023

La plaça de la Palmera del barri de Sant Martí va acollir el passat dissabte 10 de juny la XVIa trobada de colles sardanistes veteranes. La trobada, organitzada per Associació de Veïns La Palmera Centre i l’Escola de sardanes La Palmera Centre, va comptar amb la música de la Cobla Ciutat de Terrassa i amb la participació de 12 colles.
Un any més, el Foment Sardanista Andreuenc va participar amb la colla Andreuenca. Com sempre vam estar molt a gust i ens ho vam passar molt bé! Gràcies per convidar-nos!
Grup de socis del Foment Sardanista Andreuenc que han participat a l'Aplec de la Sardana de Calella 2023

3

4

Juny

2023

Aquest cap de setmana hem anat a l’Aplec Pairal de Catalunya (95è Aplec de la sardana de Calella) organitzat per l’Agrupació Sardanista de Calella.
Concert, sardanes al so de 5 cobles, colles improvisades i, sobretot, bona companyia han fet d’aquest cap de setmana una experiència inoblidable.
Alguns dels socis del Foment Sardanista Andreuenc han participat al concurs de colles improvisades i han quedat en 9è lloc de 19 colles participants. Enhorabona!!! La rotllana feia goig!!!
Ballada amb motiu de la gesta major del Bon Pastor 2023

13

Maig

2023

Amb motiu de la festa major del Bon Pastor, el dissabte 13 de maig hem participat a la Primera Trobada de sardanes organitzada pel Banc del Temps – Colla Sardanista Bon Pastor.

La Cobla Maricel ha posat la música d’aquesta ballada que ha transcorregut en un ambient alegre i festiu.
Moltes gràcies per haver-nos convidat!
Ballada del dia 16 d'abril organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc

16

Abril

2023

Ballada del diumenge 16 d’abril organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la plaça de Can Fabra.
Molt bona assistència en aquesta ballada de primavera a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i fins la propera ballada!!!
Ballada de la colla Andreuenca a Sant Josep de la Muntanya 2023

11

Març

2023

Al so de les sardanes de la cobla Jovenívola de Sabadell i a l’esplanada del Santuari de Sant Josep de la Muntanya, el dissabte 11 de març vam participar a la ballada de sardanes i trobada de colles veteranes.

Exhibició de sardanes a l'Escola Tibidabo 2023

24

Febrer

2023

Exhibició de sardanes a l’Escola Tibidabo.

Aquesta setmana, l’Escola Tibidabo de Nou Barris ha celebrat la setmana de les llengües i les cultures.
En aquesta escola hi ha alumnat procedent de 28 països diferents. Amb el lema: “De la diversitat en fem un valor”, han dut a terme diverses activitats per tal de conéixer la cultura dels diferents països de procedència de l’alumnat.
El Foment Sardanista Andreuenc ha estat convidat per fer una exhibició de sardanes per tal de donar a conéixer la sardana i la cultura catalana.
Ha estat un plaer haver pogut col·laborar en aquesta iniciativa i estem molt contents d’haver pogut difondre la sardana en un àmbit tan important com és l’àmbit escolar.
Ballada de sardanes del 5 de febrer de 2023 organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc

5

Febrer

2023

Ballada del diumenge 5 de febrer organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la plaça de Can Fabra.
Ha estat una molt bona ballada en un matí amb un sol radiant i que ha comptat amb una gran assistència.
Lluïsos Cobla ha posat les sardanes i hem gaudit d’un pica-pica per a tothom.
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i ens veiem el 16 d’abril a la propera ballada!!!
Participació colla Andreuenca en la ballada del Parc de la Guineueta del 29 gener 2023

29

Gener

2023

Aquest diumenge 29 de gener hem participat a la ballada de sardanes i trobada de colles veteranes que ha tingut lloc al Parc de la Guineueta.

Tot i el fred, hem gaudit d’una preciosa ballada amb la interpretación de la Cobla Mediterrania, amb galop, sardana de lluïment i un obsequi per a les colles veteranes
Participació a la ballada de sardanes de la festa major de Sant Antoni 2023

15

Gener

2023

Amb motiu de la festa major de Sant Antoni, el diumenge 15 de gener vam assistir a la ballada de sardanes que va tenir lloc al mercat de Sant Antoni.
Com a colla veterana vam participar en el galop i en la sardana de lluïment.
Berenar abans de les festes nadalenques de l'any 2022

19

Desembre

2022

Berenar i cava en l’últim dia del taller de sardanes abans de la parada amb motiu de les festes nadalenques.
Bon Nadal i bon Any nou!!!
Aplec Nadalenc al Parc de la Ciutadella el 18 de desembre de 2022

18

Desembre

2022

Aquest diumenge 18 de desembre ha tingut lloc el tradicional Aplec Nadalenc al Parc de la Ciutadella. Enguany ha estat la 25ena edició!
Sardanes al so de tres cobles per desitjar-nos un bon Nadal i un bon Any nou.
Els socis del Foment Sardanista Andreuenc que van assistir, van poder gaudir d’un bonic i assolellat dia.
Ballada de sardanes amb motiu de la Festa Major 2022 de Sant Andreu de Palomar

8

Desembre

2022

Ballada del dijous 8 de desembre organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc amb motiu de la festa major de Sant Andreu de Palomar.
Ha estat un bonic matí amenitzat amb les sardanes de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i, a més, hem recaptat per a la Marató de TV3.
Moltíssimes gràcies a tots per les vostres aportacions!!!
Cercavila passejant el pendó de Sant Andreu 2022

26

27

Novembre

2022

El dissabte 26 de novembre ha tingut lloc el tret de sortida de la festa major de Sant Andreu de Palomar: L’Esclat Andreuenc.
Com cada any, el Foment Sardanista Andreuenc ha participat ballant una sardana de lluïment i diverses sardanes obertes a tot el públic. Enguany la sardana de lluïment l’han ballat dues rotllanes de 8 parelles de socis del Foment.
A la nit, sopar de germanor a Can Galta Cremat on ens hem divertit molt. Ha estat una gran vetllada!!!
El diumenge, participació a la cercavila de la festa major. Hem recorregut els carrers del nostre poble portant el pendó de Sant Andreu de Palomar.
Visca la Festa Major!!!
Ballada Festa Major del Clot 2022

5

Novembre

2022

El dissabte 5 de novembre hem participat a la trobada de colles veteranes del barri del Clot.
Hem gaudit d’una bonica ballada amb motiu de la festa major del Clot-Camp de l’Arpa.
Ballada Colles Veteranes Plaça de la Palmera 22 octubre 2022

22

Octubre

2022

El dissabte 22 d’octubre, la plaça de la Palmera del barri de Sant Martí va acollir la XVa Trobada de Colles Sardanistes Veteranes (ballada dedicada a l’amistat) que va comptar amb la música de la Cobla Ciutat de Terrassa.
El Foment Sardanista Andreuenc va participar representat per la colla Andreuenca.
Aplec del 16 d'octubre de 2022 al parc de la Guineueta

16

Octubre

2022

El diumenge 16 d’octubre, el parc de la Guineueta va acollir el 53è Gran Aplec de Tardor que va comptar amb un concurs de colles improvisades.
Volem donar l’enhorabona als membres del Foment Sardanista Andreuenc que van participar en el concurs de colles improvisades i van aconseguir la quarta posició.
Va ser un molt bon dia en què fins i tot vam ballar la sardana del fanalet!!!
Sortida a Montserrat del 9 d'octubre de 2022

9

Octubre

2022

El diumenge 9 d’octubre vam anar d’excursió a Montserrat.
Vam arribar a les 10h amb temps per esmorzar i tot seguit anar a missa d’onze. En acabar la missa, l’escolania va cantar el Virolai. Després vam ballar 6 o 7 sardanes, vam anar a veure la Moreneta, vam dinar, vam passejar i a les 17:15h cap a l’autocar de tornada.
Ha estat un plaer poder gaudir d’aquest gran dia tots junts.
Socis del Foment Sardanista Andreuenc a la ballada 6 d'octubre de 2022 al mercat del Ninot

6

Octubre

2022

Aquest dijous 6 d’octubre hem participat a la ballada i exhibició de colles sardanistes que ha tingut lloc al Mercat del Ninot amb motiu de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample i que ha estat a càrrec de la Cobla Baix Llobregat.
Ballada del dia 2 octubre 2022 en homenatge a Ignasi Iglésias

2

Octubre

2022

Ballada de sardanes organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la plaça de Can Fabra de Sant Andreu de Palomar en homenatge a Ignasi Iglésias.
En un bonic i assolellat matí, hem gaudit d’una molt bona ballada amb la Cobla La Principal de Terrassa.
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i fins a la propera ballada!!!
25è aniversari del Foment Sardanista Andreuenc

17

Setembre

2022

Dia pel record el que vam viure en l’Aplec commemoratiu del 25è aniversari del Foment Sardanista Andreuenc on vam gaudir moments de tota mena.
Vam tenir moments alegres i divertits mentre ballavem, vam tenir moments festius amb la participicació dels gegants i capgrossos de Sant Andreu, vam tenir moments emotius amb les paraules del portaveu dels geganters en record d’en Francesc Hernàndez, vam tenir moments de germanor amb el dinar popular, i fins i tot, vam tenir moments d’un cert nerviosisme amb la sardana de lluïment.
Van haver diverses sardanes dedicades i un reconeixement a Pere Hernàndez per la seva vinculació al Foment durant els darrers 25 anys.
Un agraïment a tots els qui ens heu acompanyat en un dia tan assenyalat per a la nostra entitat.
I, un reconeixement especial a tots els qui han col.laborat per fer possible que l’Aplec fos un èxit. Moltes gràcies!!!
Ballada 10 setembre 2022 a Can Fabra

10

Setembre

2022

Ballada de sardanes organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la Plaça de Can Fabra de Sant Andreu de Palomar amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i en especial a la Cobla Mediterrania que ha posat la música!!!
Socis del Foment Sardanista Andreuenc al Primer Aplec Vendrellenc de Tardor

4

Setembre

2022

Aquest diumenge 4 de setembre hem estat al Vendrell amb motiu del 1r Aplec Vendrellenc de Tardor.
Ha estat un gran dia: Al matí, ballada de sardanes (11a Trobada de Colles Sardanistes Vila de Vendrell). Després, dinar popular. I, a la tarda, concert.
La ballada i el concert han estat a càrrec de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona
Ballada a la plaça de la Sagrada Família amb la Cobla Amsterdam

26

Juliol

2022

Aquest dimarts 26 de juliol hem estat a la ballada de la plaça de la Sagrada Família a càrrec de la Cobla Amsterdam (cobla neerlandesa, única cobla que existeix fora de Catalunya).
Ha estat una agradable ballada en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.
Aplec de Ripoll - Juliol 2022

17

Juliol

2022

Aquest diumenge 17 de juliol, hem estat a Ripoll amb motiu del 69è Aplec de la sardana d’aquesta localitat.
L’Aplec ha comptat amb les cobles Cobla Ciutat Girona, Bellpuig Cobla i Jovenívola de Sabadell.
A més de ballar, hem gaudit d’un dinar de germanor tots plegats.
Cobla Contemporània i socis del Foment Sardanista Andreuenc

18

Juny

2022

Ballada de sardanes organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la plaça de Can Fabra de Sant Andreu de Palomar.
Moltes gràcies a tots els qui heu assistit i un agraïment especial a la Cobla Contemporània que com sempre ens ha ofert una ballada molt alegre i divertida.
Membres del Foment Sardanista Andreuenc que han participat al taller de sardanes a Ciutat Meridiana

12

Juny

2022

El diumenge 12 de juny i amb motiu de la Festa Major de Ciutat Meridiana, el Foment Sardanista Andreuenc ha dut a terme una exhibició-taller de sardanes en col·laboració amb l’Associació de veïns de Ciutat Meridiana i la Plataforma per la llengua.
Estem molt contents d’haver contribuït a fomentar la llengua i la cultura catalanes!!!
Ballada al Bon Pastor

11

Juny

2022

Des del Foment Sardanista Andreuenc, el dissabte 11 de juny, vam anar al Bon Pastor a col.laborar i donar suport a la colla sardanista Banc del Temps d’aquest barri en la seva primera audició amb cobla.
La Colla Andreuenca a la trobada de colles veteranes de la plaça de La Palmera

11

Juny

2022

Dissabte 11 de juny, la colla Andreuenca va participar a la XIVa Trobada de Colles Sardanistes Veteranes que va tenir lloc a la plaça de La Palmera del barri de Sant Martí i que va estar amenitzada per la música de lCobla Ciutat de Terrassa.
Galop a Calella

5

Juny

2022

Amb motiu del 94è Aplec de la Sardana de Calella, també conegut com l’Aplec Pairal de Catalunya, hem gaudit d’un gran cap de setmana en aquesta bonica localitat.
Hem passejat, ens hem banyat, hem pres el sol i, sobretot, hem ballat i escoltat sardanes!!!
Imatge del concert final del concurs La Sardana de l'Any al Teatre La Faràndula

28

Maig

2022

El dissabte 28 de maig vam passar un dia fantàstic a Sabadell.
Al matí vam estar a la ballada de sardanes i a la tarda al concert final del concurs La Sardana de l’Any al Teatre La Faràndula.
“La Mola de Matadepera” de Jordi León va ser la guanyadora del Premi Popular amb els vots directes del públic del teatre.
Ballada al Club Natació Sant Andreu

8

Maig

2022

Diumenge 8 de maig, el C N Sant Andreu ens va convidar a la seva ballada de sardanes. La Cobla La Principal de Terrassa va ser l’encarregada de posar la música en aquesta ballada que es va desenvolupar en un ambient alegre i festiu.

Participació a l'Aplec de Gràcia

7

Maig

2022

Dissabte 7 de maig, la plaça Joanic va acollir l’Aplec de la sardana de la vila de Gràcia. La colla andreuenca va participar en l’exhibició de colles veteranes. Vam ballar amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, Jovenívola de Sabadell i La Flama de Farners.
Estem molt contents d’haver participat en l’Aplec més antic de la ciutat de Barcelona!!!
Ballada de sardanes de primavera a Sant Andreu de Palomar

24

Abril

2022

Ballada de sardanes organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la plaça de Can Fabra de Sant Andreu de Palomar.
En un bonic i asollellat matí, hem gaudit d’una agradable ballada amb Lluïsos Cobla.
Trobada de colles veteranes al Santuari de Sant Josep de la Muntanya

27

Febrer

2022

Ballada de sardanes i trobada de colles veteranes que va tenir lloc al santuari de Sant Josep de la Muntanya.
Amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, vam gaudir d’una bonica ballada en un lloc meravellós de la ciutat de Barcelona.
Ballada de sardanes a la Plaça Can Fabra de Sant Andreu

6

Febrer

2022

Ballada de sardanes organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc a la plaça de Can Fabra amb la Cobla Ciutat de Terrassa.

Estem molt contents de la gran assistència i molt agraïts a tots els qui ens heu acompanyat.

Trobada de colles veteranes al Parc de la Guineueta

30

Gener

2022

Trobada de colles veteranes al parc de la Guineueta amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Trobada de colles veteranes a Sant Antoni

16

Gener

2022

Trobada de colles veteranes al Mercat de Sant Antoni amb motiu de la Festa Major amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. Organització perfecta i record molt bonic.